TRX Boot Camp

  • Outdoor program of fitness coaching & motivational training
  • Provided by highly experienced Coach!
  more

Latest news and events
29.7.2013
Quantum Nicosia Marathon
09.4.2013
To Fit-Blaster.com είναι η πρώτη παγκύπρια πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη ιστοσελίδα στο χώρο του Fitness.
09.4.2013
Ice Power - the original pain winner from Finland
ACSM Personal Trainer Specialist Seminar/Workshop

Γενικές πληροφορίες


Κόστος Σεμιναρίου/Workshop: Δικαιούχοι επιχορήγησης: €42,74+(ΦΠΑ €36.32)=€79.06.

Μή δικαιούχοι επιχορήγησης: €250. Μειωμένη τιμή €200 για όσα άτομα κρατήσουν την θέση τους πρίν απο τις 31 Οκτωμβρίου 2012.

 

Διάρκεια Σεμιναρίων: 1 Σαββατοκυρίακο, 16 ώρες (8 + 8 ώρες).
Σάββατο & Κυριακή 10:00-18:00

 

Πόλη διεξαγωγής του Σεμιναρίου: Λευκωσία

Οδηγίες για τον χώρο του Σεμιναρίου: New Body Gym, 48-50 Athenon Ave., 2040, Strovolos, Nicosia Map

 

Τί είναι:
Σεμινάριο/Workshop το οποίο καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της ύλης του ACSM Personal Training Certification. Το American College of Sports Medicine είναι ο πρώτος Παγκόσμιος Οργανισμός ο οποίος δημιούργησε επαγγελματικά Certifications αναγνωρισμένα απο το NCCA των Ηνωμένων Πολιτειών και θεωρείτε το ΄΄Gold Standard΄΄. Το Σεμινάριο αυτό στηρίζεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα γύρω απο την Ασκηση, την Υγεία και την Ψυχολογία του αθλούμενου.
Η διαφορετικότητα του Σεμιναρίου αυτού βρίσκεται στο τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η θεωρεία μέσα απο την πρακτική εφαρμογή στα διάφορα σενάρια. Δημιουργεία μικρών ομάδων και εφαρμογή των επιμέρους θεμάτων.

 


Που απευθύνεται:

Personal Trainers
Το περιεκτικό αυτό Σεμινάριο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους επιμέρους ρόλους που καλείτε να έχει ο κάθε Personal Trainer για την δημιουργεία μιας επιτυχημένης καριέρας. Ανάλυση στις νέες τάσεις του Fitness και τρόποι υλοποίησης των νέων προγραμμάτων.
10% των επαγγελματιών κάθε τομέα, ανήκει στους ΄΄Game Changers΄΄ όπου αλλάζει τα δεδομένα και ανοίγει νέους δρόμους! Νιώθετε οτι έχετε το τιμόνι στα χέρια σας και οδηγείτε την καριέρα σας με βάση τα χαρίσματα και τα ενδιαφέροντα σας ή μήπως ακολουθείτε παθητικά τις αλλαγές? Το Σεμινάριο αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το προσωπικό σας όραμα και να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας, αυξάνωντας το εισόδημα σας, ελευθερώνοντας ταυτόχρονα χρόνο για την προσωπική σας ζωή.


Γυμναστηριούχους
Θα σας βοηθήσει να εκπαιδευτείτε εσείς ή/και το προσωπικό σας με βάση τα τελευταία δεδομένα στον τομέα του Personal Training και οχι μόνο. Η ανάπτυξη ικανοτήτων επικοινωνίας, η αύξηση της αποτελεσματικότητας στην πραγματοποίηση των στόχων των αθλουμένων, η ενσωμάτωση νέων τρόπων εκγύμνασης, η ικανότητα να προκαλείτε την έμπνευση στους αθλούμενους σας για αλλαγή, και η τεχνογνωσία να ΄΄μεταφέρετε΄΄ τους αθλούμενους σας στο επόμενο στάδιο της αλλαγής, μπορεί να μεταφερθεί σε επίπεδο πέραν απο το Personal Training. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός των αθλουμένων τους οποίους θα βοηθήσετε να πετύχουν τον στόχο τους, και θα αυξηθεί η διατηρησιμότητα του πελατολογίου σας, κάνοντας την επιχείρηση σας πιο επικερδή.

Aerobic Instructors
Αν έχετε χρόνια εμπειρίας στην καθοδήγηση τμημάτων και επιθυμείτε να μεταφέρετε τις ηγετικές σας ικανότητες στον τομέα του Personal Training, τότε το Σεμινάριο αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε την μετάβαση ή την προσθήκη της νέας υπηρεσίας με επιτυχία.

Αθλούμενοι οι οποίοι θέλουν να αυξήσουν τις γνώσεις τους.
Αν η γυμναστική είναι κάτι περισσότερο απο τρόπος ζωής για εσάς, και θέλετε να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας, το Σεμινάριο αυτό έχει τις απαντήσεις στις προχωρημένες σας απορίες!

 


Αν επαναλαμβάνεις καθημερινά αυτό που κάνεις για χρόνια, θα συνεχίσεις να παίρνεις τα αποτελέσματα που για χρόνια παίρνεις, θετικά ή αρνητικά. Αν πραγματικά επιθυμείς να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, τότε θα πρέπει να γίνεις δεκτικός σε νέα ερεθίσματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να κάνεις την διαφορά.

 

 


Λόγοι για να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο:
• Θα αυξήσετε την αποτελεσματικότητα σας
• Μεγαλύτερη ποικιλία στο ασκησιολόγιο σας
• Αύξηση του εισοδήματος σας, ελευθερώνοντας σας χρόνο για την προσωπική σας ζωή ή για να αναπτύξετε άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες.
• Θα νιώσετε ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στην καριέρα σας!
• Διατήρηση του πελατολογίου σας
• Προσέλκυση νέων πελατών
• Διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές σας που επαναλαβάνουν για χρόνια τις ίδεες ασκήσεις και μεθοδολογία.
• Θα μπορείτε να δημιουργήσετε καινοτόμα προγράμματα, αποφορτίζοντας το γυμναστήριο σε ώρες αιχμής, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να βοηθήσετε περισσότερους ανθρώπους στην επίτευξη των στόχων τους.
• 100% το Σεμινάριο αυτό αποτελεί πηγή έμπνευσης, την οποία θα μεταφέρετε στους αθλούμενους σας.

 


Το Σεμινάριο αυτό γίνεται 1 φορά/χρόνο και απευθύνεται ΜΟΝΟ σε 25 Fitness Professionals!

Ελάχιστες Ελεύθερες Θέσεις! Δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας στο 99 68 51 52.

 

Παρακολουθήστε το video 3 λεπτών απο το τελευταίο μας Σεμινάριο, ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο.
http://www.youtube.com/watch?v=vBxh3oDhL4A&feature=player_embedded


Περιλαμβάνει χωρίς να περιορίζεται, τα πιο κάτω θέματα:

• Νέες τάσεις στο Fitness και τρόποι για την αποτελεσματική εφαρμογή τους: Functional Training, Boot Camp, TRX. Θεωρία και πρακτική εφαρμογή των ασκήσεων.
• Επίλυση σεναρίων αθλουμένων και τρόποι για την αποτελεσματική αντιμετώπιση
• Συστατικά της Φυσικής κατάστασης και τρόποι επίτευξης τους με βάση τους νέους τρόπους εκγύμνασης.
• Ανατομία, κινησιολογία, εργοφυσιολογία, βιοκηνιτική με έμφαση στην πρακτική εφαρμογή τους στο Personal Training.
• Marketing και τρόποι προώθησης των υπηρεσιών σας. Δημιουργία Brand Name. Τα 4 P (Product, Price, Place, Promotion).
• Ψυχολογία του αθλούμενου, τρόποι αποτελεσματικής επιρροής για την θετική αλλαγή στο τρόπο ζωής τους. Στάδιο της ετοιμότητας για αλλαγή. Πως να το αναγνωρίζουμε και τρόποι αντιμετώπισης για το κάθε στάδιο.
• Σχεδιασμός προγραμμάτων με βάση διαφορετικούς προπονητικούς στόχους: Μείωση βάρους, ορθοσωμία, σχηματισμός σώματος, προβλήματα υγείας, φυσική κατάσταση σε αθλητές κ.α.
• Αποτελεσματική επικοινωνία με τους αθλούμενους σας. ΄΄Πομπός και δέκτης΄΄. Πως να μεταφέρεται τα σωστά μυνήματα και πως να κατανοείται αυτά που σας στέλνουν με έμμεσο τρόπο. Λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία.
• Καθορισμός στόχων. Ανάλυση ''SMART'' με πρακτικά παραδείγματα και πλάνο δράσης για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.
• Ο ρόλος του ''σύχρονου'' Personal Trainer ο οποίους δεν περιορίζεται απλα στην εκγύμναση των δικεφάλων και τρικεφάλων των αθλουμένων αλλα προχωρεί στο επόμενο επίπεδοα. Επηρεάζει στην αλλαγή, ενθαρύνει, κατανοεί, ενημερώνεται και ενημερώνει.

 


• Το 98% των συμμετεχόντων δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένοι, σύμφωνα με τα ερωτηματολόγια που συμπληρώνονται στο τέλος του Σεμιναρίου.
• 100% των συμμετεχόντων δηλώνει οτι θα πρότεινε και σε άλλους επαγγελματίες του Fitness να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια μας.
• Επενδύστε τον χρόνο και τα χρήματα σας, παρακολουθώντας στα Σεμινάρια μας τα τελευταία δεδομένα στον χώρο του Παγκόσμιου Fitness & Personal Training.
• Τα Σεμινάρια γίνονται με σκοπό να σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε την θεωρία στην πράξη. Βασισμένη σε σενάρια αθλουμένων και τρόποι επίτευξης των προπονητικών στόχων.

Δηλώστε συμμετοχή ή επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες στο stelios@bodydesign.com.cy
00357 99685152 Στέλιος Αριστοδήμου

 

Αποκτώντας το Certification, θα έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε ουσιαστικές αλλαγές και να επηρεάσετε θετικά τον τρόπο ζωής των πελατών σας. Θα μπορείτε να παρακινείτε αποτελεσματικά και να σχεδιάζεται εξατομικευμένα προγράμματα για άτομα τα οποία είναι υγιή ή με ελεγχόμενη πάθηση και έχουν την έγκριση του ιατρού για συμμετοχή στην άσκηση. Οι γνώσεις που θα αποκτήσετε κατά την προετοιμασία σας για τις εξετάσεις και η επιτυχία σας σε αυτές, πιστοποιούν το υψηλό επίπεδο των γνώσεων σας.


Πού μπορώ να δώσω τις εξετάσεις για το ACSM Personal Trainer Certification?
Οι εξετάσεις του ACSM μπορούν να γίνουν και στην Κύπρο, σε ένα απο τα εξεταστικά κέντρα που σας βολεύει.

''Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever'' - Mahatma Gandhi

 

Για να συμπληρώσετε την αίτηση εργοδότη για συμμετοχή, ακολουθήστε το πιο κάτω σύνδεσμο.

 

 Έντυπο 7 (ΠΕ): Αίτηση Εργοδότη για Συμμετοχή και Εξουσιοδότηση για Καταβολή Χορηγήματος

 Παρακαλώ συμπληρώστε το έντυπο, αφήστε κενό το μέρος Α και στείλτε το με φαξ στο: 22459963.

''Anyone who stops learning is old, whether at twenty or eighty. Anyone who keeps learning stays young. The greatest thing in life is to keep your mind young''!

Photo Gallery

All rights Reserved. Copyrights 2008 BodyDesign.com > Privacy policy > Terms of use
Design by: Lightblack.eu
Mission StatementOur TeamAbout usOur associates
Personal TrainingBoot CampHealth & Fitness ConsultingWeight Management Consulting
For Fitness ProfessionalsCorprorate Health & Fitness